tag:blogger.com,1999:blog-3153370189606727344.comments2018-05-24T00:59:56.940-07:00odzywianieAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10524469125098847090noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3153370189606727344.post-77956176898015725042011-03-18T12:22:38.286-07:002011-03-18T12:22:38.286-07:00Nie jestem naukowcem ale.......
w pewnym stopni...Nie jestem naukowcem ale.......<br /> w pewnym stopniu wolne kwasy tłuszczowe moga się wchłaniać również do tkanki tłuszczowej,jednak tkanka tł. nie zawiera kinazy glicerolowej, czyli glicerol musi wytworzyć sobie z cukru.<br /> wytwarzanie glicerolu moze sie odbywać tylko w warunkach sytości, wtedy stężenie WKT w surowicy jest niskie.Jednak u niektórych osób ilość spożywanych tłuszczów moze wpływac na szybkie chudnięcie, a czasem powodować przybieranie na wadze.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10524469125098847090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3153370189606727344.post-10373494878002141032011-03-18T06:50:12.288-07:002011-03-18T06:50:12.288-07:00Jaki jest mechanizm tycia od tłuszczu
Czy twierdze...Jaki jest mechanizm tycia od tłuszczu<br />Czy twierdzenie <br />tkanka tłuszczowa nie zawiera enzymu kinazy glicerolu jet prawdziwe??<br /><br />- zwiększanie masy ciała - od nadmiaru wszystkiego się tyjeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3153370189606727344.post-31725759320099583562011-03-17T13:33:34.007-07:002011-03-17T13:33:34.007-07:00a co zrobić z apetytem na słodycze...??? :( tak ci...a co zrobić z apetytem na słodycze...??? :( tak ciężko poskromić....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3153370189606727344.post-39146873826637096962011-03-17T11:16:59.389-07:002011-03-17T11:16:59.389-07:00Krótko o tłuszczachKrótko o tłuszczachAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10524469125098847090noreply@blogger.com